Пътна помощ Мотокари и Вишки

Пътната помощ за мотокари и вишки е специфична услуга.

  • Пътна помощ Пловдив за мотокари и вишки

Пътна помощ и репатриране на мотокари, електрокари и вишки при нас можете да получите без значение от това какъв точно е техният тонаж или вид, защото сме напълно оборудвани да работим с такива от 1 до 15 тона. Обслужваме абсолютно всички видове и марки мотокари, електрокари и вишки независимо от причината да се обърнете за помощ към нас, а цените ни са едни от най-коректните и изгодни в бранша в страната. за контакти 0882 50 67 50

Основната специфика на пътната помощ за мотокари и електрокари е свързана най-вече с големият им тонаж, както и с често труднодостъпните места за работа с тях /примерно складове, логистични бази, строежи, летища, гари, мостове и т.н./.

За да бъде отиграна адекватно, ефективно и безопасно подобна ситуация, в която вашият мотокар е аварирал, трябва да потърсите пътна помощ от хора, които са се специализирали в тази ниша и разполагат с необходимото оборудване и хора за работа с подобна тежка техника. Камионите за пътна помощ на мотокари, електрокари и вишки задължително трябва да са големи и стабилни, хидравличните падащи платформи – съвременни и изпитани, лебедките – здрави и надеждни, екипът – сработен и опитен именно в тази тясна сфера на обслужване. Всичко това го предлагаме и при нас, така че можете да разчитате спокойно на нашата помощ.