Пътна Помощ +359 882 50 67 50

Пътна помощ Пловдив и цяла България.

  • Пътна помощ
  • Пътна помощ за леки и леко товарни автомобили
  • Пътна помощ за всички видове МПС тежко катастрофирали
  • Пътна помощ за Европа
  • Пътна помощ за целия маршрут АМ ТРАКИЯ
  • Денонощен телефон за Пътна помощ +359 882 50 67 50

Пътна Помощ Най-добрата фирма за пътна помощ на територията на град Пловдив и АМ ТРАКИЯ. Нашият дългогодишен опит е предоставил на много хора помощ в различни ситуации – пътна помощ, помощ при авария на пътя и много други.

Няма значени в кой край на страната се намирате, дали ви трябва помощ за превоз в чужбина или дори извън Европейския съюз – ние можем да ви помогнем! Винаги може да разчитате на нас за най-добрите услуги, на най-добрите цени.

За контакти: 0882 50 67 50

 

Пътна помощ, осигурява бързи, компетентни и квалифицирани услуги за вашите автомобили в страната и чужбина. Ако пътувате с автомобил и получите повреда или авария. Ние ви съветваме да потърсите услугите на специализираните компании за пътна помощ във страната. Преди да повикате фирма за пътна помощ, проверете цената на услугата. Като позвъните по телефона, на избраната от вас вече компания. Уточнете крайната цена за пътната помощ, като заявите предварително от каква услуга се нуждаете. Попитайте за цената на всички допълнителни услуги като, изтегляне с лебедка, липса на кука за теглене и други услуги. Никога не ангажирайте камион за пътна помощ, без да сте наясно, каква ще бъде цената за репатриране. Във противен случай цената на вашият превоз, може да надхвърли многократно, себестойността на вашия автомобил.