Пътна помощ Пловдив

Начинът на определяне на цената на Услуга „Пътна помощ”се  влиае от много показатели в това число сложността на операцията, която предстои да бъде извършена, теглото на МПС-то нуждаещо се от пътна помощ, цената на видът гориво използвано от техниката извършваща пътна помощ към момента на събитието. Именно поради тази причина цената на услугата „Пътна помощ” се обсъжда винаги за конкретния случай и строго индивидуална за всеки един клиент.Ние от МАРИНИ АУТО АСИСТАНС Винаги се  съобразява с  цените на своите услуги с други фирми извършващи пътна помощ за различните градове и области в страната за да може да сме конкурентно способни.На клиенти който ползват нашите услуги за по дълго разтояние ползват отстъпки от цената на репатриране на мпс-то.

 

Важна информация за клиентите решили да използват нашите услуги!

 

При авария или пътно транспортно проишествие с вашият автомобил може да разчитате на нас веднага след като приемем вашето повикване.Нашият екип ще пристигнем до вас в рамките на 30 минути за района на град.Пловдив и АМ „ТРАКИЯ“.След като се свържите с нас на денонощният ни телефон ще бъдете подробно разпитани за вашето мостонахождение, автомобила който ще се репатрира, и в ситуацията която се намирате както и неговата марка модел и рег. номер.Поради тази причина моля да дадете пълна информация за да може ние да отреагираме възможно най-бързо и да ви иформираме за услугата която ще ви бъде извършена и цената която ще трябва да заплатите.
При пристигане на наш екип на мястото на аварията вие откажете да ползвате нашите услуги ще ви бъде начислена такса повикване която се калкулира от изминатите празни километри на автомобила от пътна помощ.